M I R J A M - A P P E L H O F
p h o t o - a r t

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

contact informatie

Reacties

Innon op 18-08-2016 10:42

hi, I really like your beautiful work, and I'm wondering if I could pay you  for the copyright for one of your work to be my soundcloud or facebook band page cover. Sorry for any impoliteness. Thank you so much

sincerely,

     Innon

Mirjam op 18-08-2016 12:21

Hi Innon

thank you so much for you attention 

please let me know wich image you prefer. 

send me a email to mirappel@hotmail.com

hope to hear from you Soon 

warm greatings Mirjam 

dominique op 03-09-2016 18:27

Ik ben heel toevallig op je werk gevallen via Pinterest.  Ik kan het niet laten je te laten weten dat je werk ongelooflijk ontroerend en puur is.  Prachtig...niet veel meer woorden nodig... dank je

Dominique

Leuven België

Mirjam op 05-09-2016 10:28

Beste Dominique. 

Dank je wel voor je warme reactie. Fijn dat je van de werken kunt genieten

warme groet Mirjam 

Richard Hopkins op 02-01-2017 11:20

hi as a keen amateur photographer I'm so impressed with your images, if it's not too cheeky how do yo achieve thes affects, I do understand if you are unable to divulge the sway it's created, they are really lovely.

kind Regards

Richard

ida op 01-05-2017 22:50

Hallo Mirjam,

Graag wil ik je nog even bedanken voor je indrukwekkende en ontroerende presentatie vanavond in Eindhoven.  Mooi om de puurheid in je beelden te zien. Dank!

Wim Jenniskens op 30-11-2017 08:38

Dag Mirjam,

Gisteravond hebbben we even kennis gemaakt in Oirschot. Ik was degene die in een andere zaal de cursus "Over foto's gesproken gaf. Vanmorgen meteen op jouw site gekeken. Ziet er zéér integer en indringend uit. Klasse!

In internet heb ik een eigen site. Iedere maand vraag ik een gast uit binne- en buitenland om mijn gast te zijn. Mijn vraag dus: "Zou jij mijn gast willen zijn voor de maand januari 2018? Zo ja, wil je mij dan 6 foto's stuuren in een grootte van 1000 aan de langste kant.

http://home.kpn.nl/w.jenniskens/

Groet en alvast bedankt voor de moeite.

Wim

Natalia Price-Cabrera op 16-12-2017 20:00

Dear Mirjam,

My name is Natalia and I am a freelance editor, writer and project manager working for various London-based and international publishers. I am currently putting together a book for Laurence King Publishing about the art of creative photography. I've been familiar with your incredible work for some time and wanted to contact you to see whether you would consider participating in this potential book project. If so, please do come back to me and I can furnish you with more details. I am particularly interested in the attached images.

Thanking you in advance for your time.

Kind regards,

Natalia

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld