M I R J A M - A P P E L H O F
p h o t o - a r t

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

contact informatie

Reacties

Innon op 18-08-2016 10:42

hi, I really like your beautiful work, and I'm wondering if I could pay you  for the copyright for one of your work to be my soundcloud or facebook band page cover. Sorry for any impoliteness. Thank you so much

sincerely,

     Innon

Mirjam op 18-08-2016 12:21

Hi Innon

thank you so much for you attention 

please let me know wich image you prefer. 

send me a email to mirappel@hotmail.com

hope to hear from you Soon 

warm greatings Mirjam 

dominique op 03-09-2016 18:27

Ik ben heel toevallig op je werk gevallen via Pinterest.  Ik kan het niet laten je te laten weten dat je werk ongelooflijk ontroerend en puur is.  Prachtig...niet veel meer woorden nodig... dank je

Dominique

Leuven België

Mirjam op 05-09-2016 10:28

Beste Dominique. 

Dank je wel voor je warme reactie. Fijn dat je van de werken kunt genieten

warme groet Mirjam 

Richard Hopkins op 02-01-2017 11:20

hi as a keen amateur photographer I'm so impressed with your images, if it's not too cheeky how do yo achieve thes affects, I do understand if you are unable to divulge the sway it's created, they are really lovely.

kind Regards

Richard

ida op 01-05-2017 22:50

Hallo Mirjam,

Graag wil ik je nog even bedanken voor je indrukwekkende en ontroerende presentatie vanavond in Eindhoven.  Mooi om de puurheid in je beelden te zien. Dank!

Wim Jenniskens op 30-11-2017 08:38

Dag Mirjam,

Gisteravond hebbben we even kennis gemaakt in Oirschot. Ik was degene die in een andere zaal de cursus "Over foto's gesproken gaf. Vanmorgen meteen op jouw site gekeken. Ziet er zéér integer en indringend uit. Klasse!

In internet heb ik een eigen site. Iedere maand vraag ik een gast uit binne- en buitenland om mijn gast te zijn. Mijn vraag dus: "Zou jij mijn gast willen zijn voor de maand januari 2018? Zo ja, wil je mij dan 6 foto's stuuren in een grootte van 1000 aan de langste kant.

http://home.kpn.nl/w.jenniskens/

Groet en alvast bedankt voor de moeite.

Wim

Natalia Price-Cabrera op 16-12-2017 20:00

Dear Mirjam,

My name is Natalia and I am a freelance editor, writer and project manager working for various London-based and international publishers. I am currently putting together a book for Laurence King Publishing about the art of creative photography. I've been familiar with your incredible work for some time and wanted to contact you to see whether you would consider participating in this potential book project. If so, please do come back to me and I can furnish you with more details. I am particularly interested in the attached images.

Thanking you in advance for your time.

Kind regards,

Natalia

Heleen op 19-12-2017 08:53

Dag Mirjam,

In onze fotokring wwaren we onder de indruk van jouw werk. We willen je graag vragen of het mogelijk is dat jij een presentatie bij ons komt geven? Onze kring komt altijd op dinsdagen bij elkaar, telt ca 80 leden, er komen er meestel 40-45. Dinsdag 6 februari of 6 maart zou geweldig zijn! WE horen graag, namens Fotokring Eemland in Amersfoort, Heleen Jonman 0650635262

Beste Mirjam Appelhof,

Hieronder treft u informatie over de jaarlijkse expositie van onze Fotogroep.

JAARLIJKSE EXPOSITIE FOTOGROEP BREDA

Fotogroep Breda is een groep enthousiaste amateurfotografen die jaarlijks een expositie houdt in de Nieuwe Veste in Breda. In 2018 vindt de expositie plaats van 10 maart tot 7 april. De opening is op 10 maart om 16.00 uur door  Marjorie van Geenhuizen, relatiemanager en sponsorwerver Internationaal BredaPhoto Festival.

Dit jaar is de expositie alleen op de muziekafdeling van de Nieuwe Veste. De expositie bestaat dit jaar geheel uit vrij werk.  De leden hebben ieder hun eigen stijl van fotograferen: U kunt dus genieten van een zeer gevarieerde expositie!

Het doel van de leden is om door gezamenlijk foto’s te bespreken en activiteiten te ondernemen de kwaliteit van hun fotografie te verbeteren.

De leden komen elke twee weken bij elkaar in Gemeenschapshuis Vianden. Er worden foto’s besproken, presentaties verzorgd door leden en gasten en af en toe brengen leden een bezoek aan een interessante expositie. In bondsverband wordt deelgenomen aan fotowedstrijden. Daarnaast wordt jaarlijks meegedaan aan Benevisie, een wedstrijd tussen de fotoclubs uit West-Brabant en provincie Antwerpen.

Foto door Willem Joosse

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld